måndag 26 december 2011

Vilken nattInatt har vi haft storm. Jag har knappt sovit en blund, det skrek i knutarna och det kändes som om taket skulle blåsa iväg. Usch, jag har legat med hjärtklappning nästan hela natten. Det är otäckt vilken kraft det finns. Hua. På baksidan har vi 4 träd som blåst omkull, som tur va åt rätt håll annars har vi fått dom i huset.

Idag tar vi det lungt. Vi måste ut och städa runt huset sen, men efter blåsten är det blank-is överallt så man blir som bambi på hal is. Minsta sonen gick ut en sväng, men han kom in när han gjort 4 vurpor på en meter hihi.
Så tills det går att gå ut så städar vi lite sen ska vi göra en god middag. Vi såg jägarna igår, och idag blir det jägarna 2 som vi fick i julklapp, åhh vad jag längtar. Gillar verkligen dessa filmer.

Vad gör ni idag då?? Bara softar och njuter ? =0)

Kram på er alla.
----------------
PS jag kikar in till er senare idag, har vart lite snål med besök och hälsningar hos er, men det har vart lite att stå i, men jag kommer, och jag uppskattar såååå mycket era ord hos mig, det gör ju att man vill fortsätta =0). DS

4 kommentarer:

Linda sa...

Ser ut som efter Gudruns framfart för några år sedan här i Småland.

Idag har jag fyndat lite på mellandagsrean och ätit semla.. Semlepremiär!! ;)

Julkramar Linda

Thess sa...

Men herre jisses det är verkligen ett plockepinn ha ha.
Men det är otäckt att träden är så nära huset förstår jag.
Ha en mysig kväll för det ska jag ha.

Kram Thess

Livet på Vestergård sa...

Det är verkligen hårda krafter. Här blåste en tall omkull och ett fönster kom in, men det gick som tur är inte sönder.
Vi har haft släkt på besök i dag och i morgon får vi ta itu med det omkullblåsta trädet.
Kram Kicki

Maria sa...

Vilken tur att dem ramlade åt "rätt håll". Herregud om ni hade fått dem på huset. Har tänkt lite på er under stormdagarna eftersom jag har fler vänner som bor uppåt Ljusdal/Hudik och har berättat om eländet. Skönt att ni har det bra.