söndag 15 januari 2012

Nu är det nog

Liiite pasteller på köksbänken också hihi. Bänkskivorna här i huset va faktiskt i ljus ek. Men vi gick lös med slipmaskin och nån slags olja så dom blev i mörkt trä. Lööve dem.

Iallafall så ska jag vara ärlig... det gick bra till fredagen. Sen har jag misskött mig... ang vikten alltså.
Jag är besviken på mig själv att jag gjorde såhär... igen.
Men så kom den där smällen, pang tjong. Kollar på kläder, snygga kläder som hänger i garderoben och väntar i str 38/40 ( mitt mål) och jag blir riktigt ledsen. Ledsen för att jag missköter min kropp och inte tar bättre hand om mig själv.
I somras satt jag med kläder på när vi va på stranden, för jag ville inte visa mig. Jag vägrar göra så en sommar till. Jag vägrar.
Jag har nu verkligen och jag menar verkligen kommit till insikt att det är nu eller aldrig.
För mig handlar det inte om enbart övervikt, utan ett slags missbruk. Jag äter när jag mår dåligt, när jag är glad, när jag är orolig osv ibland äter jag utan att tänka på det. Det "bara" hamnar nåt i handen som flyger in i munnen som landar på rumpan *morr* och jag måste bryta detta.
Det kan nog komma lite ventilationer i bloggen och jag hoppas ni som enbart är intresserad av inredning kan stå ut med detta. För det är skönt att skriva av sig.

Så nu finns inga mera ursäkter, jag ska, jag ska, jag ska. NU är det min tur!

9 kommentarer:

Marie sa...

Jag tror inte det gör något om man "blandar in" lite skriverier om vikten, istället sporrar man kanske någon att också ta tag i situationen!
Du kan ju kolla in "Smörblommeprojektet" som jag har hoppat på, bild och länk finns på min blogg.
JAAAA, nu kör vi så det ryker!!!!
Kram♥

Små stunder av lycka sa...

Du är inte ensam! Här har du en till. Jag har fixat två veckor nu jättebra. Men i torsdags fick jag mens... Du kan ju gissa vad som hände... Jajjemän, var bara TVUNGEN att kolla vad som fanns i frysen... Men redan dagen efter var det nya tag. Så kom igen! I sommar ska vi vara dom snyggaste ;)
Hejja dig!
Och min blogg kommer också göra små utstickare... Håll utkik!
Stor kram och lycka till dig!
Du klarar det!!!!

"Hemmet är min vrå" sa...

Jag tror många med dig känner så. Mat, sugen, svårt att avstå, har ingen disiplin. Det går bara runt runt, men snart är sommaren här och man blir arg på sig själv att inte ta itu med sig själv. Men det är bara en själv som kan göra nåt åt det. Så lycka till, det ska gå, ska också försöka. Fin blogg du har, kram Mimmi

MARIA I KOS sa...

Jag tycker du ska skriva om vad som faller dig in för stunden . Jag läser allt ;)
Det blir ju bakslag när man ska ändra något och det tar tid. Men ta bara nya tag .
Jag var tvungen att ändra mitt "ätande" p.g.a att jag fick diabetes i maj förra året . Det har gått bra , men visst är det tokigt att man måste bli sjuk för att få till det med kosten .

Fin brödlåda .

Kram ♥

Rosor och ruiner sa...

Klart du skall skriva av dig, du bestämmer ju själv vad du skriver i din blogg!
jag vet hur det är, känner så väl igen mig i det du skriver, man stoppar en massa i munnen utan att tänka ibland. Det är precis som man inte känner efter att man är sugen ens, man kollar i skafferiet efter NÅT...och en liten stund senare är man där IGEN. Nej, det är dags nu, även för mig!

Vita Falkens Lantliv sa...

Då har vi samma problem du och jag. Här ska dom äckliga kilona bort! Så svårt och så jävligt men jag tror att man måste få lite beröm på vägen genom något gott någon gång annars blir det ännu svårare.

Lycka till, nu kör vi;)

Kram Susanne

Sofi sa...

Hej Mia!
Jag har också misskött mig i helgen! Både pizza och godis i lördags:(
Vi får peppa varann!
Det är väl jättebra att du har bloggen så du kan skriva av dig lite. Det gäller att inte "deppa ihop" utan se framåt! Det är klart du kommer klara det! Jag tror på dig!
Kram kram

HOUSE of MANDY sa...

Jaa.. skiv av dig kära du! Det brukar alltid kännas lättare när man får lasta av sig lite. Jag känner igen mig i det du skriver.. jag är en riktig gottegris... men ibland måste man få unna sig, hihi.

Men detta klara du! Lycka till.
Kram Amanda

alegni sa...

skönt att höra att det inte bara är jag som faller för frestelser...
kram
ingela