lördag 17 mars 2012

Hej vad det går

Har fått en hel del frågor om mattan i vårt vardagsrum. Den kommer från jotex. Ingen aning om den finns kvar. Det va ett tag sen den införskaffades. Men kika där så kanske den finns kvar.

Ja här duggar det inte tätt med inlägg, tyvärr. Men det händer så mycket nu. Barnen, läxor, aktiviteter, minsta dottern har kommit in i sin första trotsperiod och testar sin vilja nåt enormt, vilket innebär tex att klättra på allt, tom köksbordet. Jag tror inte vi sitter still en minut hihi.
Och så händer det en hel del annat. Förhoppningsvis kan jag säga vad inom en snar framtid, men än suger jag på karamellen. Och det är bara positiva saker. Det ska bara bli spikat.
Så ja här rullar det på. Som bara den.

Hoppas ni alla har det bra. Och ni är så gulliga som kikar in till mig trots min slöa bloggperiod. Men snart, snart blir det nog ändring =) Det har ni mitt ord på!
Önskar er alla en superduper lördag!!!

6 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Oj, nu blev vi ju jättenyfikna! Spännande!

Sofi sa...

Mattan är så fin och passar väldigt bra hos er!
Ibland händer det mycket, skönt att det mest är positiva saker. Jag blir ju nyfiken jag med:)
Ha en mysig kväll!
Kram på dig

mariaikos sa...

Nu blir jag nyfiken .....vad som ska hända .
Förstår att du har full rulle med din stora familj , men jag lovar dig det lugnar ner sig ;) Jag har ju också haft fyra barn här hemma .
Ha en fin helg ♥
Kram ♥

Liza sa...

Hej vännen!

Härligt att höra ifrån dig!
Jaa det är ju allt det där som kallas "livet" som man oxå ska hinna med! =)
Roligt att det händer saker, blir nyfiken!

Ha en skön söndag!

Kramar Liza

Vita huset 28 sa...

Hej ja vissa perioder är så.
Åh trots.. de känner jag allt igen. Våran dotter testar oss nu också o är både högt o lågt. Fast hon klättrar inte på köksbordet som tur är :)

Hmm va kan de va, nyfiken jag blev
nu

Kram Camilla

, sa...

Skönt att någon mer slöar till med bloggandet. Ibland kan jag känna så stora krav på att hela tiden leverera. Men hellre färre bra blogginlägg än bara blaj kan jag tycka. Jag kommer hänga kvar hos dig ändå ;)
Och trots ska vi inte nämna... USCH!

Ha det gott!
Kram Anna Lena