onsdag 18 januari 2012

Små söta hjärtan

Igår kväll va suget så stooort på nåt gott, en smaskig chokladbit eller nåt. Men ajabaja, inte tänka såna tankar. Så jag satte mig och pysslade lite istället.
Jag har fanerhjärtan från panduro som jag har haft liggandes lääänge, så jag målade en bunt, några vita och några pastellrosa.

2 av hjärtana fick ta plats på glasburkarna i köket. Och jag måste säga att det va ett mycket enkelt och trevligt sätt att piffa upp exvis burkar. Mycket bättre blev det. Det ligger i detaljerna ;-) är det inte så?

Stegen jag pratade om igår visade sig ha ett jädrans jobb framför sig. Så det tar nog sin lilla tid. Men det är bra att ha saker och göra när man är sugen på nåt gott mest hela tiden hihi.

Nu ska jag köra igång en (eller 4 typ) tvättmaskiner, sen måste jag iväg och inhandla vantar åt sonen som tappat bort sina. Vad är det egentligen med vantar och typ strumpor, finns det ett monster som äter sånt?
Strumpor är hopplöst här hemma. Jag har tom en låda för omaka strumpor som jag sätter mig och sorterar nu och då... Jag förstår inte... just strumpor?! Varför försvinner dom jämt?

Nä sätta fart nu... myyycket att göra hihi.

8 kommentarer:

Jessica sa...

Det som försvinner här hemma är nappar, jag blir gaaalen på de! :)) och mina lypsyler men de får jag skylla på mej själv.. hihi..

Kram! <3

alegni sa...

jag är helt övertygad om att det finns ett strumpmonster som lägger beslag på folks strumpor! kan du föreställa dig hur det ser ut i strumplandia, där alla omaka strumpor hamnar i slutändan? ;)
det blev fint med dina nya hjärtan!
kram
ingela

Marie sa...

Jättefint med hjärtan på burkarna, bra också att du får tänka på annat än godis;)
Kram♥

Små stunder av lycka sa...

Visst är det skönt att ha något att "sätta händerna" i när man känner suget smyga sig på.
I dag har gått bra, igår också egentligen, bortsett från några mandlar. Men bättre än godis!

Kram Anna Lena

Nilla sa...

Ja det är märkligt det där med strumpor ;o) Här finns inga småbarn längre som tappar bort strumpor...men väl hundar som gärna snappar åt sig en strumpa i förbifarten. Men oftast har vi koll på strumporna nu för tiden. Så med andra ord...det blir bättre.

Sofi sa...

Bra Mia! Att du pysslade när du var sötsugen!:)
Å jag älskar hjärtan, köpte filthjärtan häromdan som jag ska göra något kul med!:)
Kram Sofi

Titta in hos Thess sa...

vilka jätte söta hjärtan =)
Bra att ha något att pilla med när suget sätter in.
Hoppas du har en skön kväll.

Kram Thess

Gabriella sa...

ÅH så tjusigt!