söndag 18 mars 2012

Söndagsmys


Gokväll på er!

Här ska vi strax ha lite söndagsmys framför tv:n. Blir en tidig kväll då maken ska upp tidigt imorgon och slänga en massa saker på tippen. Skönt att få bort en massa rat.

Hihi, vart ni nyfikna i senaste inlägget?? Det får ni nog vara ett tag till skulle jag tro. Men det kommer såsmåningom. Jag bara hoppas och hoppas att allt går vägen och snart! Håll era tummar så är ni gullig ;)

Nä nu ropar maken från soffan, så jag springer dit och gosar ner mig hihi.

lördag 17 mars 2012

Hej vad det går

Har fått en hel del frågor om mattan i vårt vardagsrum. Den kommer från jotex. Ingen aning om den finns kvar. Det va ett tag sen den införskaffades. Men kika där så kanske den finns kvar.

Ja här duggar det inte tätt med inlägg, tyvärr. Men det händer så mycket nu. Barnen, läxor, aktiviteter, minsta dottern har kommit in i sin första trotsperiod och testar sin vilja nåt enormt, vilket innebär tex att klättra på allt, tom köksbordet. Jag tror inte vi sitter still en minut hihi.
Och så händer det en hel del annat. Förhoppningsvis kan jag säga vad inom en snar framtid, men än suger jag på karamellen. Och det är bara positiva saker. Det ska bara bli spikat.
Så ja här rullar det på. Som bara den.

Hoppas ni alla har det bra. Och ni är så gulliga som kikar in till mig trots min slöa bloggperiod. Men snart, snart blir det nog ändring =) Det har ni mitt ord på!
Önskar er alla en superduper lördag!!!

lördag 10 mars 2012

Lite vardagsrum

Har tagit lite bilder från vardagsrummet. Duken får vara med igen hihi.
Tror jag ska göra lite kuddar också. Dåligt av den varan i sofforna.

Jag har nog glömt att berätta att vi fick tag på en till 3-sitsig ektorp. Så nu har vi 2st. Slipper ha 2 olika soffor. Underbart. Och jag gillar dom, massor. Att dom kan tvättas i klorin på 60 grader är nog oslagbart.

Hyllan och klockan. Ja bilden är sne, det är meningen *fniss*

Idag ser det ut att vara riktigt härligt väder. 10.30 på förmiddagen med nästan +6. Nu fattas bara solen, men den lyser med sin frånvaro.

Nu ska jag ta hjälp av lilla dottern och hänga tvätt, samt fortsätta tvätta upp. På måndag är det dags för skola efter sportlovet. Och så går barnen 4v sen är det påsklov. Jösses va fort det går.

Vad pysslar ni alla med idag då?

fredag 9 mars 2012

Sytt lite...

Eftersom dottern nu är så pass stor så hon låter saker vara så ville jag ha en ny duk till vardagsrumsbordet.
Så det blev till att sy en.

Jag tycker det är snyggt med texter på saker, så fram med schablonen från stoff och stil så fick det bli lite text på duken. Vilken skillnad det blir när man kan ha snyggt på bordet igen.

Idag står handling på schemat. Det gapar tomt i alla "förråd" så det är dags att fylla på.
Vad gör ni denna härliga fredag?

torsdag 8 mars 2012

Näää, inte snö!

Vaknade idag och det snöar. Usch, vill inte ha mer snö. Men det ser ju ut som att det ska gå mot varmare väder igen och det gillas.

Idag ska jag städa inför helgen. Byta sängkläder i alla sängar och tvätta upp lite. Har en liten dotter som vill hjälpa till med allt nu. Hon ska lägga in tvätt i maskinen och hon ska plocka ur den osv. Hihi. Så mysigt när dom utvecklas och visar "sina sidor"

Önskar er alla en superfin torsdag!

tisdag 6 mars 2012

Det vart långt

Köksskänken, korgarna ska sprayas ljust grå när tiden finns.
Just nu är dom i en konstig vit färg. Inte snyggt.

Ja det vart en ganska lång paus, nästan en vecka. Bloggen är inget jag prioriterar just nu, det händer så mycket annat. Men jag känner saknaden efter er alla och min egen blogg så jag är nog på gång igen.

Hur har ni alla haft det då? Jag har knappt kikat in till er. Jag har faktiskt knappt surfat någonting dom här dagarna. Men senare idag ska jag ta en sväng runt och kika vad ni haft för er. Saknar er alla goa bloggisar.

Va underbart det är att våren verkar ha kommit. Nu har vi inte haft sådär jättevarmt dom sista dagarna. Men som det ser ut ska det bli riktigt skönt till veckan. Underbart.

Nu ska jag sätta igång lite städning då vi får främmande senare idag.
Så jag önskar er en superdag och hoppas att ni inte glömt bort mig hihi.