söndag 8 juli 2012

Hej och hå

Blev väckt av ett sms inatt. Både jag och maken. Typ samtidigt. Det va mäklaren... ja ni hörde rätt... sen när började mäklare att ta kontakt med kunder mitt i natten?!!?
Men iallafall så gällde det en visning imorgon. Så idag går det åt att städa som bara den. Och att klippa gräs om regnet håller sig borta, måste låna trimmer av svärfar också... jösses. Idag blir det fullt upp haha. Kan ni gissa hur tankarna snurrar när det vart tokstill hur länge som helst, sen blir man väckt av ett sms ang visning. Tror ni man kan somna om?? Nope!

Till en annan sak... va är det med människor att smygpika folk i bloggar? Jag förstår inte vitsen. Man kan se det lite här och var hur det ska ges en liten pik... varför?? Jag skulle inte bli så privat i bloggen men en sån här grej kan jag faktiskt inte förstå. Visst man kan tycka och tänka en hel del, men ska man inte stå för det då istället för att ge en massa smygpikningar genom text?? Och det gäller vuxna människor. Många av dessa säger sig inte tycka om energitjuvar, tycker om raka rör, vill inte själv bli utpekad för nåt, osv men ändå ska dom själv smygpika och ha sig. Men skulle någon göra det mot dessa, huj vilket liv det skulle bli! Tänk på att det du skriver kan sätta sig fast i själen för lång tid framåt. Tänk ett steg längre på vad du skriver och vem det pekas mot! För det är inte snällt!

Nä fram med kärlek och omtanke, visa att du bryr dig om dina medmänniskor. Åsikter kan vi alla ha. Men det gäller att lägga fram dom på rätt sätt och inte såra människor genom att smyga fram sina åsikter bakom en skärm. Man ska vara försiktig med människor man har omkring sig, för just denna människa som du pikar kanske tycker om dig jättemycket och bryr sig mer än du tror.

Så jag ger en hand för kärleken-omtanken- och medmänskligheten. Det är vi alla värda.

Nu återgår jag till städningen som aldrig tycks ta slut hihi.Önskar er massor med kärlek och en underbar söndag!!!


2 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Va mitt i natten!!?!
Hmm nog för att comviq och facket har ringt sent på kvällarna men hallå nån måtta får de väl vara ändå..

Kul med visning iaf.

Stor kram
Camilla

Rosor och ruiner sa...

Håller med! Och så önskar jag lycka till med visningen!