måndag 9 januari 2012

Tv-hörnan


Först vill jag varna för brusiga och dåliga bilder. För att få in sån stor del av rummet måste jag använda vanliga digitalkameran. Och det blir INTE bra bilder av den tyvärr. Hoppas ni kan se bort från detta.

Tv-hörnan ja... det är faktiskt sällan man ser foton från just en tv-hörna tycker jag. Så jag tänkte gå emot strömmen och visa våran lilla myshörna. Tyvärr så hänger det gräsliga kablar från tv:n, det har inte blivit av att skaffa "kabelgömma" men det ska till det med. Så nu vet ni det hihi. Vit tv vore ju nånting, och det kostar inget att drömma hihi...Den här bilden blev lite gul, vi har creme-färgade väggar iallafall. Och det trivs jag jättebra med. Creme färgen från Rusta är jättefin och trivsam. Och billig hihi. Ett tips från mig. Det är svarta korgar i hyllan, skulle vilja haft andra, men vet inte riktigt vad. Tål att funderas på. Lyktan i hörnet är inte svart, utan rostbrun av nåt slag, jättefin i verkligheten.

Nu har ni fått en liten inblick hur det ser ut där vi tittar på tv. Nästa gång ska jag försöka få till bilder hur det ser ut i andra delen av vardagsrummet.

Och så vill jag tacka alla som lämnar så fina kommentarer, och välkomna alla nya hit. Ni gör verkligen min dag! Ni gör att bloggningen blir så rolig. Tusen tusen tusen tack.

Just det ja, idag börjar mitt nya sunda liv på riktigt, och jag är riktigt taggad. Ska bli roligt och se vad vågen säger om en vecka.


5 kommentarer:

Jessica sa...

Du har det riktigt fint å mysigt! :))
Men får du ha kvar de som står på bordet å tvbänken för minstingen, för de får sällan jag ha.. haha!

Hur gör du för att gå ner i vikt, kör du någon speciell diet? Tränar o motionerar du?
Vill gå ner i vikt jag med, men vet inte riktigt vart jag ska börja å hur.. :)) hehe..


Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram! <3

Mia sa...

Jessica- Det är en ständig kamp, men jag har försökt lära henne att låta bli från början, men det rycker bra i småhänderna hennes hihi.

Dom 11kg jag tagit hittills har jag kört med viktväktarna, dom har ett jättebra online-program att följa. Slippa möten osv.
Nu kör jag på själv en stund, tallriksmodellen... och så ska jag försöka promenera mer.
Kram på dig ♥

Marie sa...

Om du inte trivs med den svarta färgen på korgarna, ja då skulle du kunna spraymåla dem.
Jag hade bruna korgar som jag sprayade i en ljus grå färg, blev skitabra!!
Ha en fin måndag/kram♥

Jessica sa...

Ja jag håller med om att det är en ständig kamp, haha!

Okej, ska kolla upp de där med viktväktarna online, låter faktiskt som en bra idè.. :))
Tack för tipset! <3

Hoppas det kommer gå kanon för dej!
Kram! <3

Therese sa...

Alltid kul med lite helhetsbilder - du har ett verkligen vackert hem! KRAM Therese - Sockenvägens Söta