måndag 23 januari 2012

Lite av varje


Med silverbrickor kan man få en riktigt fin kontrast till allt det vita.
Och jag gillar't.

Nu blir det lite fortsättning på pysselrum. Fick förslag från 2st goa bloggisar igår om tavellister till Tildaböckerna eftersom dom såg stora ut i hyllan.


Såhär blev det. Jag satte upp 2 tavellister ovanför mitt "klippbord" Ja när vi gjorde pysselrummet bestämde vi att jag behövde ett bord i lagom höjd att kunna stå och klippa tyger då det är mycket lättare. Och jag kan säga att det är bordet jag använder mest. Helt underbart. För det är lättare att stå och klippa tyg än att sitta.
Men visst blev det bra med böckerna där istället? Så tusen tack för tipset.
Nu ska det bara lull-lullas på hyllan ovanför symaskinen.
Och i pysselrummet har jag saker jag aldrig skulle ha i övriga hemmet, en lampa i form av blomma (barnlampa)osv, men i ett pysselrum vill jag ha lite färger, lite söta saker som man blir glad av. Lite känsla av när man va liten och satt och myste och pysslade... Så man blir inspirerad hihi.

Sen har jag en fråga till er alla.


Mina plättar i luften. Hur ska man sköta dom bäst?? Ser ni att den redan tappar bladen? Så synd då jag älskar denna blomma. Jag vet att dom ska aldrig torka ut. Och så långt sköter jag dom bra. Men dom vill ändå inte. Ska man plantera om dom? Jag vill inte att dom ska dö...

-----------

Yes, måndag och ny vecka. Och jag fick en chock när jag ställde mig på vågen imorse. +1kg, visst DEN veckan kanske... men va fasiken, jag har skött mig bra! Och jag äter inget extra och ljuger för mig själv eller så... detta måste ses över för nu är jag less. Nåt gör jag fel. Så nu lägger vi om och gör om. Och jag skriver upp ALLT jag äter för jag följer V.V...
Konstigt. Men nu börjar jag bli irriterad och det va fasiken om jag inte ska fixa detta när jag gjort det efter alla graviditeter.

Min nacke är liiiiite bättre idag. Ont som bara den har jag, men jag överlever. Det gjorde jag igår med för jag fixade ju i pysselrummet hihi. Fast jag gick hukad med huvudet för det känns som om huvudet väger 5ton. Men men det ska bli bättre =)

Här vräker snön ner fortfarande, måste ha blivit ca 2dm nu och det fortsätter vräka ner, nä det här har kunnat kommit före jul istället tycker jag.

Men nu sluta surra om allt och inget och göra lite nytta.


10 kommentarer:

Marie sa...

Det blev jättebra med tavellisterna:)
J*vla våg, ibland har man bara lust att kasta ut eländet!! Men det är bara att ta nya tag, samtidigt vet vi ju att DEN veckan visar alltid plus!
Ha en fin måndag/kram♥

Små stunder av lycka sa...

Kom igen bara! Ta en ny vikt om en vecka. Jag hade gjort likadant förra veckan. Men fredagen efter - 0.7 och nu eftr helgen ytterligare -0.4. Tyvärr är våra kroppar sådana...
Skönt med en bänk att stå vid. Jag får alltid stå i köket och klippa till. Även när man ska sy kan det vara skönt att ha bänkne på "tvären" när det är mycket tyg.
LYCKA TILL nu ;)
Kram Anna Lena

Sofi sa...

Hej Mia!
Det blev jättefint i pysselrummet! Tyvärr har jag inga bra råd angående plättarna, är ju ingen blomexpert så att säga:)
Ha en fin dag!
Kram

Nilla sa...

Så fint det blev, jättesnyggt med silverbricka till det vita. Plättar i luften har jag nog inte haft så jag vet inte hur man sköter dem.
Kram

emiliasljuvating.blogspot.com sa...

Brickan va jätte fin :)

Ekenäsliv sa...

Googlade lite:
RUMSPLACERING: Ljust, inte direkt sol.
VATTNING: Regelbundet, får inte torka ut.
ÖVRIGT: Härlig växt som är bra att plantera ut på sommaren i stora krukor.
Ett tips är att plantera växten i större krukor, då får den en större vattenreserv och är inte lika känslig för uttorkning.

Och ditt pyssselrum är ju "to die for"!!! Nu har jag massor av inspiration med hur jag ska göra med mitt o dotterns ;-)
Har du fler tips på Tildaböcker - jag har den som heter Jul hos Tilda(tror jag;-)

Kram till dig!
/Anna

Titta in hos Thess sa...

Godkväll tjejen.
Åå vad fint ditt rum har blivit,jättebra med tavellisterna.
Jag längtar så att få ta tag i mitt,om jag bara får komma in i lägenheten,hi hi.
Hoppas du haft en skön kväll.

Kram Thess

mariaikos sa...

Det blev jättebra med tavellisterna till böckerna .
Snyggt med silverbrickan .
Jag äger ingen symaskin , brukar lämna mina syarbeten till min mamma ;)
Jag kan nog inte ge dig tips ang. blomman . Min torkade också ihop så där och skräpade .
Kram ♥

Jenn sa...

Alle blomster vil ha lys,la den få en lampe ved siden av seg eller over..eller sett den i ett vindu (fönster) uten direkte sol.

Ta det helt lungt med nakken din så du ikke får varige skader.
Ha en fin dag.
Kram.

Vardaxlyx sa...

UNDERBARA bilder du bjuder på =)
Kram i massor!