fredag 27 januari 2012

Längtan


Jag kan hålla med om att alla årstider har sin charm. Men någon vintermänniska blir jag aldrig.
Jag längtar efter vår och sommar. Dropp från taken och värme från solen.
Och dessa underbara fina mårbacka.

Håll med om att mina mårbackor i somras va stora och ståtliga. Jag vet inte hur många ggr jag fick ta ner dom på höjden. Dom växte som ogräs. Åhh vad jag längtar tills dom står i fönstren igen.

------

Fredag, underbara fredag. Men sjukstuga. Men vi gör det bästa utav det och myyyyser och tar det lungt. Så det blir en kortis idag, för nu ska jag mysa ner mig i soffan med min lilla sjukling.

Önskar er en underbar fredag.

PS. Tror bloggtorka gör sig påmind, har ingen aning vad jag ska fota eller visa upp. Men det kanske blir så efter 3nätter utan sömn. Så ni får njuta av foton från i somras istället DS6 kommentarer:

Marie sa...

Det gör inget att du visar gamla bilder, speciellt inte när det är på de fina Mårbackorna! Jag längtar också till jag får ta fram mina, hoppas bara att de har överlevt;)
Hoppas lilla sjuklingen kryar på sig snabbt!
Kram♥

Nilla sa...

Jag som är ny följare här har ju inte sett de bilderna. Och jag älskar Mårbacka. Längtar precis som du till vår, sol och takdropp. Ha en trevlig helg, själv ska jag jobba hela helgen. Men sen är jag långledig, så skönt.
Kram

Vita Falkens Lantliv sa...

Så mysigt och somrigt med pelargonerna! Här råder med torka och framförallt dataproblem *morr* men men vad gör väl det om hundra år;)


Kram Susanne

Sofi sa...

Vilka härliga vår/sommar bilder du visar! Har också ett gäng mårbacka som jag bara längtar efter!
Trevlig fredagskväll!
Kram kram

mariaikos sa...

Härliga bilder .
Längtar också till vår och sommar . Extra mycket eftersom vi köpt en stuga i september som vi ska börja fixa i .
Hoppas den lilla sjuka mår bättre .
Ha en fin kväll ♥
Kram ♥

Ekenäsliv sa...

Älskar oxå mårbackapelargoner!!! Tänk att få pryda glasverandan med sådana i framtiden. Mannen to bee har kikat på panelskivor minsann, lutar nog åt det - Tack för tipset!
Hu, hur är det med tösen? Var det halsfluss eller vad sa doktorn?
Här är också en krasslig liten tjej, hade 39 i temp när hon skulle gå till sängs, som en blixt från en klar himmel kom det... Hon som skulle på teater imorgon..
Sov så gott!
Kraaam Anna