måndag 31 oktober 2011

Världens bästa

Min älskade make kom hem med 2 presenter idag.



Ett sånt här "träd" har jag tjatat lääänge om hihi. Det och detta vackra &-tecken kom han hem med idag. Han vet vad jag gillar min älskade underbara man!


Ursäkta kassa bilder, knäppt i väääldigt dåligt ljus


Snart dags för besök här hemma, så det är bäst jag förbereder kaffet.
Kram på er alla, och tusen tack för alla fina kommentarer, jag blir sååååååå glad!

Hjärta


Lyktor med hjärtan är jag lite småkär i. Dessa hittade jag på Ö.B för 20kr styck.



Måndag och ny vecka. Sista dagen på oktober. Fler än jag som tycker det går lite för fort?? Den 27 november är det första advent. Herregud. Snart är det ju jul... tiden går så fort, snart sitter man där med julbordet framför sig och vräker i sig så man har matkoma i flera dagar... Jisses. Men nog längtar man lite ändå.


Hoppas ni har en fin dag!

söndag 30 oktober 2011

Ikea


Varfööör är det så långt till Ikea för?? Dessa vill jag verkligen ha till advent. Får nog planera in ett besök. Får ta julklappar i samma veva.

*Gäsp* och lite fönster.


Lampfoten som va rosa, den fick bli vit, ljusstaken va grå, med ett tunt lager vitt vart den vacker tycker jag. Frågan är bara vad för ljus jag ska ha i den, ett runt, eller ett avlångt blockljus?? Lampskärmen sydde jag ihop och den ger sånt mysigt sken. Jag vart nöjd.



Knäppa mot fönster, varför blir det aldrig bra?? Och en ful sladd under fönstret.. ja kontaktuttagen är inte välplanerad i den här kåken vill jag lova. Skarvsladdar överallt. Så fort jag ska greja med lampor eller liknande kommer jag med en bunt skarvsladdar.  Ändå finns det aldrig så det räcker?? Hmm...
Vi har bara små vita gardiner i fönstret. Trots 3 fönster ligger vardagsrummet så det blir skumt och mörkt fort här inne. Så här vill vi ha in mycket ljus. I mitten står dr westerlunds (heter den va) hälsoblomma. Jag löööve den. Luktar så gott. Min moster hade såna, så den lukten ger mig fina minnen.


Då har man jobbat idag igen. Nu är jag lagomt trött. Snart dags för middag, sen blir det att slänga upp sig i soffan och kika på tv. Enbart softa, precis som det ska vara en söndag hihi.


Önskar er alla en ljuvlig söndagskväll!!


 

lördag 29 oktober 2011

Ljuslyktor


Dom här små söta lyktorna hittade jag igår....



Visst är dom söta??



Bjuder på en liten titt i soffhörnan också. Nu börjar det bli dags att tvätta soffan, men över förväntan, med 4 barn kombo vit soffa, trodde jag att den skulle behövas tvättas minst 1gång i månaden. Och det har gått dryga 3månader.


Idag har jag jobbat, upp kl 05.45 imorse, inte mänskligt på en lördag hihi... Kom hem vid 11. Mannen i huset har städat idag, goa maken min. Det kändes extra bra idag för trött är jag, hua.
Men en lampfot och en ljusstake har blivit sprayad vit iallafall. Och så har jag sytt ett överdrag till en lampskärm.


Så nu vankas middag- pastagratäng *mums* sen ska jag lull-lulla lite i vardagsrumsfönstret. Sen blir det lördagsmys.


Önskar er en wonderful lördagskväll!!!

fredag 28 oktober 2011

Mjukglass??


Kökshyllan som maken gjort till köket, betsad med Jotuns drivvedsbets


Här sitter vi på våran 31:a glass.. eller typ nå sånt. Jo fru Mia här hemma hittade en blogg med tips om ljuslyktor gjorda av glasspinnar.... Efter start på 3:e paketet glass (till hmm... barnens förtjusning) ja ni kan nog räkna ut att det blir ett gäng, så googlar jag på glasspinnar. Hittar då 200st för 29.90....
Berättar detta försiktigt till maken som utbrister: Här äter man glass så man är som en mjukglassmaskin när man går på toa... hmmm ja vad ska man säga?
Jag lägger nu ner all glass och beställer ett paket på 200st. (Har räknat ut att jag behöver ca 150-160st) Va tänkte jag med?? Det blir några glassar det... 


Här finns beskrivning på dom vackra lyktorna.
Men satsa på att beställa glasspinnar ;-)

Hemma


Tavlor jag gjuter i betong ... lite dålig bild bara.


10 matkassar senare är vi hemma *phuu* men nu är kyl/frys/skafferi fyllt. Skönt.
Hittade ljuslyktor också, tänk att man alltid hittar nåt när man handlar hihi. Bilder kommer senare el imorgon. Nu ska dammsugaren fram, sen middag.


Kram på er alla!

Freeeedag


Kannan är en släktklenod och den är jag väääldigt rädd om.


Äntligen Fredag, åhh va jag älskar fredagar. Idag står STORhandling på schemat. Och för det åker vi 6mil enkel resa, för utbudet är bra mycket bättre där.
Och i helgen ska jag jobba några timmar också, det var längesen och det ska bli skönt att röra lite på sig *S*


Nu är det dags att sätta på sig ansiktet (lite smink) och åka iväg, får se om jag hittar nåt fynd att visa också hihi.


Önskar er en underbar fredag.


Och så vill jag tacka alla underbara människor jag "träffat" på i bloglandia på väldigt kort tid. Att ni kommenterar och får mig att känna mig så välkommen i "inrednings-världen" hihi. Ni är underbara!


Många kramar till er alla!!!

torsdag 27 oktober 2011

Grått


Det första jag fick göra imorse var att knäppa på lampor, grått och ruggigt ute, så lamporna förblir tänd. Men visst är det lite mysigt också?? Bara värmeljusen kvar mot kvällen.


Lite annorlunda i hörnet mellan sofforna, blomman fick komma upp på väggen... Men tror jag måste skaffa en "riktig" väggblomma, tror det blir snyggare.

Små glimtar


En kär liten samling som står i vårt vitrinskåp, jag tycker detta är sååå vackert.



"Anlagstavlan" ovan har jag gjort själv, hittade gamla och då menar jag gamla bräder, som jag sågade i lika stora delar, sen satte jag dem i olika höjder och 2 lister spikades fast. Jag älskar denna "tavla" Den bryter av så fint.


---------


Igår när jag va inne på en blogg så väcktes tankarna om barn och hur man kryssar omkring för att ex bara kunna ta en bild... barn gör sina saker snabbt (bus alltså) så man får vara exakt lika snabb själv om inte snabbare... så jag tänkte berätta vad jag, inredningsfjanten själv lyckades med en gång...


Jag höll på och måla om vardagsrummet, och jag hade en liiiiten vägg kvar, maken har jourjobb och skulle iväg, men jag- min smarta dam, tänkte att jag hinner måla den lillllla väggen... vissst, rollern går i 390, svetten sprutar och minsta dottern börjar bli trött. Stressen kryper på och man blir sådär "nu måste jag koncentrera mig och någe *fasiken* om nåt går fel"
Då ska jag kliva ner från stolen (efter sista ansträngande rollertaget) och kliver rakt i hinken. Hinken välter och vårt vackra trägolv är då cremefärgat. Man blir sådär förstenad och ser ut som en staty, tankarna sprutar i huvudet, men mest tänker man: det här händer INTE!!!
Medans barnen skrattar som dårar funderar min lilla hjärna ut huuuuur ska jag lösa detta snabbast, den lilla färg som blev kvar i hinken behöver jag ju (!?!)
Springer in i köket och får tag i en sån där stor matlagningsslev.... slevar upp all färg jag kan i hinken, tar toapapper till resten. Jääättelätt, papper suger INTE upp färg kan jag påpeka. 
Äldsta dottern tjuter av skratt och undrar hur sjutton jag kan ta matlagningsgrejer till detta. Ser då i samma veva att jag sprungit med färg på strumporna så det är fotavtryck till köket och tillbaks till vardagsrummet... jisses.
Och det torkar ju inte bra fort heller, denna väggfärg. Så fram med spackelspade för att försiktigt skrapa bort mina fotavtryck. Mmm spackelspade, skrapa färg på sammanlagt 10m fram och tillbaka... då föredrar jag nog en påse popcorn och så ska det låta på tv:n istället.
Det här är ju en incidient man helst vill glömma, tror ni min make lät mig göra det?
Än idag får jag höra att hans älskade slev (som va så underbart bra att ha i matlagning) är borta. Och då har jag faktiskt köpt en ny, men den är tydligen inte lika bra för den är "mjukare" än den andra va... Jaja sånt som händer. JAG kan väl inte hjälpa att jag vill att allt ska bli klart på nolltid fast man är själv med 4 barn? Hehe.


För visst är det så, ni som har barn? Det händer grejer hihi.

onsdag 26 oktober 2011

Enkel kudde


En enkel kudde. Tryckte texten med schablon från stoff och stil. Stjärnan klippte jag ut i fleece och limmade fast med textillim. Nu pryder den våran säng. Och det vart riktigt fint!


Idag har vi städdag här hemma, inte så värst kul, men vi är en stor familj så det blir stökigt fort. Härnäst står tvättstugan på schemat... önskar mig en stooooor tvättstuga, drömma går ju =0)
Just nu går våran tvättstuga i nån mörkblå hiskelig färg, yäck.... planen är att nån gång i framtiden måla om. Vitt golv och vita väggar.... Härlig förvaring, ljust och snyggt *Drömmer*
Men det ska göras, i vår kanske?

Vanilj


Det här är min favorit i doftljus. Vanilj från Ikea. Inte för stark, utan en mild doft av vanilj. Sprider en underbar doft i hela huset! Undra hur många såna här man förbrukat *s*

tisdag 25 oktober 2011

Mysdag


Idag blir det enbart en riktig mysdag. Min älskade make har jobbat hela natten och jobbar än. Så när han kommer hem skickar jag in honom i en varm dusch, sen mat, och sen ska han i säng. Och utomhus jobbar han dessutom *burr*
Så vi har sovit själv inatt, det händer inte ofta, och jag sover inte alls bra när jag inte har min andra halva bredvid mig. Det blir fööööör tomt! Får ta igen det inatt *s*


Nu ska jag nog ta och sy en ny kudde till vardagsrummet, tänkte prova med att trycka text med hjälp av schabloner... hoppas det blir bra. Har sett andra tryckt på tyg och det har blivit riktigt snyggt, så jag måste prova.


Önskar er alla en riktigt fin dag =0)

måndag 24 oktober 2011

Lilla hörnan


Jag va så trött på att alltid ha ett litet runt bord i soffhörnet... alltid samma sak där... så fram med "blomstegen" och börja pynta lite. Blomman vet jag inte, den spretar så mycket, men den är fin på sitt vis... och jag älskar gröna växter som livar upp all ljus inredning. Vi får väl se om just den blomman får stå kvar eller om någon annan får plats.
Nu fattas det någonting på väggen ovanför blomman och lampan, men det får kännas in ett tag.

Måndagslistan

Idag måndag är jag glad för att:

- Har fått otroligt mycket gjort i helgen
- Min envisa hosta håller på och flyger sin kos
- Har ett nystädat hus
- Pojkarnas rum är snart färdigbyggt
- Vi ska snart byta fläkt och ta ner köksskåp i köket
- Är så glad för våra nya vitvaror
- För att barnen fått sina nya vinterkläder
- Jag har världens underbaraste familj!!

Måndagslistan hittar ni hos Jennyn Gå med ni också =0)

Änglavingar


Här är resultatet från min gjutning, lite flammiga är dom, ja dom har inte torkat riktigt, typiskt mig, inget tålamod hihi.


Nu ska jag upp med en tavellist någonstans och ställa dessa tavlor där... tror det kan bli bra =0)

söndag 23 oktober 2011

Mumma

Idag har det blivit lite bakat. Gjorde ost/skink gifflar. Mycket uppskattat av barnen och maken =0)



Recept:


0,5 paket jäst
25g margarin
1dl mjölk
1dl vatten
0,5 tsk salt
1tsk strösocker
5dl vetemjöl


Fyllning:
Ost och skinka ev oregano


1. Smula jästen i en skål. Smält matfettet i en kastrull på svag värme. Tag kastrullen från värmen och tillsätt mjölk och vatten. Låt blandningen bli fingervarm, 37°. Häll blandningen över jästen och rör om.


2. Tillsätt salt, socker samt ca 4 ½ dl av mjölet. Arbeta degen kraftigt i skålen. Tillsätt mer mjöl efterhand om det behövs. Låt degen jäsa under bakduk i 20-30 minuter. Tag upp degen på lätt mjölad arbetsbänk.


3. Arbeta degen smidig. Tillsätt mer mjöl om det behövs men degen får inte bli för hård. Dela degen i två delar och forma till stora bullar. Tag en bulle i taget och kavla ut till en rundel, ca 25 cm i diameter.


4. Skär varje rundel så det blir 6-8 snibbar. Lägg ost, skinka och oregano på varje snibb och rulla samman dem till gifflar, börja rulla från den bredaste sidan. Böj dem lätt och lägg dem på plåten.


5. Låt dem jäsa på en ganska varm plats (ovanpå spisen) under bakduk ca 20-30 minuter. Sätt under tiden ugnen på 250°. Pensla gifflarna med uppvispat ägg och strö på sesam/ vallmofrö. (gjorde jag inte då barnen inte gillar det, penslade enbart med ägg.


6. Grädde gifflarna i mitten av ugnen 8-12 minuter och låt dem kallna på galler under bakduk.


Nu gjorde jag dubbelt recept, 12-15st räcker inte långt här hemma *s*



Och så vart det kanelbullar =0)

lördag 22 oktober 2011

Lördagsmys


Då var det snart lördagskväll, men först vankas kycklinggryta och pommes. Sen blir det filmmys och lördagsgodis.
Håller på och gjuter (i betong) också, men vad får ni se i övermorgon när det är klart.


Idag hämtades det ut stoooooora paket från ellos och H&M till barnen, så nu är dom klara för vintern. Underbart skönt. Det blir rätt stora klädespaket när 4 barn ska bli varma om baken =0) , men visst är det så, att det är roligare att handla kläder åt barnen än sig själv?? Jag blir som ett barn på jul när jag lägger in deras kläder i garderoben =0)


Önskar er alla en riktigt fin lördagskväll!

fredag 21 oktober 2011

Julpyssel

Då har julverkstan börjat, affärerna har börjat så då kan väl jag?? *Fniss* Det gäller att börja i tid också när man har barn, för då tar det tid.



Det ska sys stjärnor,hjärtan och små fåglar att ha i granris och i granen.



Vitt med enbart liiiite stänk av rött ska våran julgran ha i år....



Och så har jag fått beställning på 10 vita julgranshjärtan, så det är lika bra att sätta fart =0)


Trevlig fredag till er alla!!!

onsdag 19 oktober 2011

Kladdkaka

Tyvärr bildlöst recept, glömde ju fota... typiskt. Men nåja, jag vill dela med mig utav en enkel, snabb kladdkaka. Jag har provat många i mina dar, men aldrig hittat den perfekta men idag gjorde jag det.

2 ägg
2,5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g margarin
1dl mjöl
0,5 tsk salt

Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret.  Blanda i ingredienserna i äggsmeten försiktigt, annars blir smeten luftig och kakan torr. Jag "vände" bara ihop det med en slev.

Häll ner smeten i en bröad form.

Grädda i 175grader 15-25min beroende på hur kladdig du vill ha den.

Säger bara MUMS!!! Den vart perfekt.

tisdag 18 oktober 2011

Nästa kudde

Då va en till kudde klar, tjatigt va?? Har nog kommit in i en sömnadsperiod tror ja... Men såhär ser kuddskaran ut



Beskrivning till den här kudden hittar ni hos Thelma-Louise
Där finns även beskrivning på hur man gör kuddar med bokstäver och liknande.
Mycket fin blogg som är värd ett besök!

måndag 17 oktober 2011

Kudde får kompis


Kudden i köket har fått en kompis, i form av ett hjärta, nu är det "bara" 4 till att sy. I annan form och utförande. Det tar sin tid hihi. Men det blir nog myspys när det är klart, hoppas jag iallafall.
Kudden till vänster och höger ska inte vara på soffan sen, jo kanske den runda, vi får se... Det märks när allt är klart.

Det tar sig..

Det börjar på och tar sig i vardagsrummet... jag flyttar grejer och springer omkring som en yr höna *höhö* Tänkte ge en sneakpeak på en vägg. Men nu varnar jag för kass bildkvalite, lånade dotterns kamera och den kan jag inte med, jag är mer haj på systemkamera haha.



Jag bara lööööööve vårt vitrinskåp, är så glad att vi sålde vårat stora istället för detta. Och ser ni köpmannadisken?? Det saknas handtag och så har vi bundit en tråd mellan skåpet, man tager vad man haver när man har en 1åring på ständig "upptäckarjakt" hihi. Men den här veckan måste jag ta mig i kragen och fixa nya handtag till disken. Så är det bara! Sen är det en låda som lutar också. Denna disk måste "renoveras" för jag slänger den inte. Den fick jag som 20års present av min far. Så den betyder mycket för mig.

söndag 16 oktober 2011

Nöjd!


Möbleringen är klar, nu till det roliga.. städa undan verktyg som skruvdragare osv... Och så lull-lulla i hörnet vid sofforna. Konstigt, har nog aldrig vart så nöjd i vardagsrummet... det enda hörnet vi inte provat tv:n på där hamnade den nu, och OJ så bra det blev. Nu blir det till att städa undan lite, sen tända värmeljus och krypa upp i soffan och mysa.


Sen måste jag fortsätta få in fler länkar här på sidan också...


Hoppas ni har en finfin söndagskväll!

Klä om??


Jag är sugen att göra om korgstolarna... när vi fick tag på dessa (för 50:- styck, jajemensan, kallas fynd va hihi) låg det en grön hiskeligt ful dyna i dem. Jag tog bara en bit svart tyg och svepte om dynan och la dit sittdynor mot ryggen... bara för att, jag har fortfarande inte kommit på riktigt vad jag ska klä dem i för färg... mycket tyg har jag liggandes men inget till möbler... så detta tål att funderas på....


Idag möblerar vi här hemma, i vardagsrummet vilket händer ganska ofta hihi. Om jag hinner innan dagsljuset sviker kommer foton senare. Måste ju fortsätta sy på kuddarna till kökssoffan också.
Ha många järn i elden, det gillar jag!

lördag 15 oktober 2011

Att pimpa köket


Första kudden är sydd till kökssoffan, fransigt hihi. Gillar det ja, blir en ruff härlig känsla. Nu får ni ursäkta skarvsladdar och allmänt "skit" runtom... håller som bäst på och stylar om och syr och grejar på... så undanplockat är det inte. Och mååååånga små detaljer kvar.

Smygis

En liten smygtitt på hur det blir i köksfönstret, nu är bara ett fönster på bild, vi har ju 2. Men som sagt enbart ett smakprov på vårt höstiga köksfönster. Det vart såååå bra och ombonat



Tyvärr är bilderna inte vackra, knäppa mot ett fönster blir sällan bra... men jag kan lova att det är fint i verkligheten. Nu ska jag köra igång lite tvätt, sen ska jag sy massor av kuddar till kökssoffan. Sen får ni nog fler bilder.


Ha en skön dag!

fredag 14 oktober 2011

Småfix


Nån som ser småfixet som behöver göras under trappen??
Just det, en kabel som ska spikas upp, japp jag har äntligen (!!!!!) köpt kabelklämmor. Sen måste elementet målas.
Och ovanför lilla bordet ska det lull-lullas. Men jag har lärt mig en sak med alla möbleringar.
Låt möblerna stå ett tag och känn av vad som kan passa in. Annars blir det ofta att man ändrar om igen.


 


Just det, måla element ja....-
Jag gillar inte element, eller jo dom är ju bra att ha speciellt när isbjörnarna springer runt knutarna, för så kalla är ju vintrarna nu, men utseendet på dem... yäck... men hellre har jag dem kvar än att frysa om tassarna =0)


Idag syr jag gardiner till köket... och jag tror det kommer bli fiiiiiiiint

Något nytt


Ett nytt hjärta har blivit till... med fransar och dekoration. Det ska nog få sitta på ljusstaken, tycker det passade bra där.

torsdag 13 oktober 2011

Lungt tempo

Eftersom förkylningen håller i sig går det mesta i lungt tempo just nu... så idag pysslade jag ihop detta:



Enkelt, konservbrukar, scrapbook-papper och lim. Mät till en pappersremsa i lagom höjd och bredd, limma sen fast på konservburken. Nu är det tyvärr vassa kanter på mina efter locket, så dom ska slipas ner med en rasp. Men dom blir fina i hobbyrummet med tex saxar eller pennor i =0) och jag ska bjuda på mer foton från hobbyrummet såsmåningom.


Går ni i tankarna om att fixa ett hobby/pysselrum så måste jag få tipsa om en sak. Gör ett HÖGT bord. Maken byggde ett högt bord av ett sånt där billigt Ikea-bord, kapade till ben själv (tog bort de gamla). Gör det så högt så ni kan stå vid bordet. Det är det mest användbara jag har. ALLT jag klipper/mäter gör jag där. Det är den absolut bästa platsen i mitt pysselrum.


 

Jahapp


Kan man ha nåt som heter köksotur?


Gårdagen gick åt till att få in nya kylen, frysen och spisen. Både spisen och frysen va katastrof och kylen påväg att gå samma väg. Men nu finns nya på plats, självklart vita, inget annat på såna stora grejer. Vitt ska det va!



Och nu förstår ni kära vänner så kommer fläkten. Motorn håller på och går. YES!
Lite skönt är det för då innebär det en fläktkåpa och inte denna stygga.
Men det blir mycket jobb med det, för jag anser att runt en fläktkåpa ska det finnas "rymd" och då måste vi ner med 5 köksskåp i samma veva. Då blir det hyllor med fint porslin på istället =0)


Och kaklet ska då även slås ner och då blir det panel ist, det är ju sååå snyggt.


Så nu finns det att göra i Villa Linnebo.


Självklart kommer foton under arbetes gång. Men detta börjas med först ännu nästa helg, först måste grabbarnas rum bli klart.


 

onsdag 12 oktober 2011

I Köket

 


Då va hyllorna på plats och jag är kanonnöjd.
Dom svarta korgarna i skänken är 2färgad. Sprayade ena sidan vit och den andra fick vara svart.
Då är det bara att vända på dom när man känner för det =0)



 


Glasburken ska fyllas med hemmasydda hjärtan i lite pastellfärger bara för att få fram lite färg iallafall.


Hyllorna är från Ikea, 49:- som legat i förrådet i 2år!!
Dom va träfärgad och konsollerna stålgrå, men med sprayfärg vart dom vita och hyllplanen målades.
Ja jag är nöjd =0)


Ber om ursäkt för dassiga foton... ljuset va inte de bästa o till råga på allt fel vitbalans på kameran vilket jag såg efteråt. Och jag va för lat för att knäppa om.

tisdag 11 oktober 2011

Lite grönt??


Grönt är skönt höhö


Har alltid gillat gröna växter... men sen har det gått i perioder hur jag sköter dom. Nu är en sån period då jag skulle kunna ha hur många blommor som helst. Jag älskar trivselkänslan dom ger och hur dom vackert bryter av mot dom vita.
Poetiskt va?? Haha


Hyllorna i köket är nu klara och det vart mums mums snyggt. Men foton kommer först imorgon då det inte finns ljus för att fota nu.... Nu går jag omkring och lull-lullar dvs flyttar grejer fram och tillbaka och känner mig nöjd.
Maken mest flinar hehe


Kram på er!

Julröd blev vit


Denna lilla lykta va julröd, men så åkte sprayburken fram och titta vad fin den blev.



En till likadan får nu samma skönhetsbehandling.... Roligt med vit sprayfärg, man kan fixa vad som helst.



Hjärtat i bakgrunden hittade jag på Albert o Herbert billigt.
Snyggt behöver inte vara dyrt.


Här är förkylningen bättre, bara en envis hosta kvar.
Nån som vill ta över den ??


Nu ska jag återgå till sprayen, och så håller jag på och målar 2 hyllor till köket. Sen blir det lull-lull på de den.
Tror det blir jättefint =0) Foton kommer när det är klart!

måndag 10 oktober 2011

Mysfaktor

♥  Kvällsmys, det bästa med kyliga kvällar  ♥



 

Hjärta

Lilla hjärtat



Det blev ett hjärta sytt idag.... med en nalle på



Minsta dottern ska få detta ovanför sin säng.



Tro nu inte att jag "vänt" hjärtat fel, jag sydde det såhär för att få "fransiga" kanter.
Tycker det blir en härlig känsla av det =0)


 

Ursäkta

Ni får ursäkta hur det ser ut här på sidan.

Det har vart nåt stort fel sen jag köpte den här domänen.

Jag kan skriva inlägg som vanligt, MEN ska jag redigera om och göra om i css (stilmallen) dröjer det 15min innan jag ser vad jag gjort. KUL!!! Eller så inte.

Så gör jag nåt och det blir fel och kaos på sidan tar det minst 15min innan jag kan återställa detta.

Har vart kontakt med leverantören till mitt webbhotell, men det verkar inte bli nå bättre.... och nu är jag måttligt less, en vecka med enbart problem. MORR

Så hoppas ni har överseende med att det ser ut som det gör imellanåt, för det är inte mitt fel... men man blir lite less!!

Pysseldags


Känner att det är dags att sy lite, nu var det ett tag sen igen och symaskinen lockar.
Tror jag ska sy ihop några hjärtan....



Frågan är vart man ska göra av alla...
Men för mycket hjärtan och kärlek kan man väl inte få nog av?
Hihi....