torsdag 22 december 2011

Inte mycket pyntat här


På skänken i vardagsrummet är det inte mycket pynt. En stjärna bara. Och just på den här platsen räcker det mer än väl känner jag. Jag älskar min skänk. Ståtlig och vacker och framför allt gammal.

Vad gör vi idag då, dan före dan före dopparedan?? Faktiskt inte mycket. Städar lite, under möbler osv som sällan blir gjort. Snart ska jag dra fram sofforna och ta under dom. Jag tycker om känslan på jul, att känna att det är rent. Men jag städar inte under stress, utan gör det jag känner för. Mina 2 söner har jag klippt håret på idag, jag är tacksam att jag kan klippa hår, frisörbesök skulle bli hiskeligt dyrt annars. Nu är det maken och döttrarna kvar som ska bli klippta. Döttrarna enbart topparna då, men det är en utmaning i sig på en 1åring hihi.Imorgon är det uppesittarkväll, och där har vi också tradition. Då spelar vi bingolotto och äter skinkmacka, dricker julmust, senare fikar vi med hembakt och glögg. Myysigt =0)
Här smakar vi aldrig skinkan innan uppesittarkvällen, inte julmust heller, knäppt va? Hihi. Nä smakerna ska smälta i munnen dagen innan jul, och då får jag den riktiga julkänslan =0)

Nu ska vi äta lite lunch, sen fortsätta lulla på här hemma. Jag kikar nog in i morgon med, men inte på julafton =0)

Vad pysslar ni med idag då?? Kom ihåg och njut ♥, vips så är julen över.

Många kramar till er alla.

1 kommentar:

Thess sa...

Skänken är verkligen jättefin behövs absolut inget
pynt där på.
Själv ska jag försöka ta mig i kragen och steka lite
köttbullar.
Ha en skön kväll.

Kram Thess