söndag 30 oktober 2011

*Gäsp* och lite fönster.


Lampfoten som va rosa, den fick bli vit, ljusstaken va grå, med ett tunt lager vitt vart den vacker tycker jag. Frågan är bara vad för ljus jag ska ha i den, ett runt, eller ett avlångt blockljus?? Lampskärmen sydde jag ihop och den ger sånt mysigt sken. Jag vart nöjd.Knäppa mot fönster, varför blir det aldrig bra?? Och en ful sladd under fönstret.. ja kontaktuttagen är inte välplanerad i den här kåken vill jag lova. Skarvsladdar överallt. Så fort jag ska greja med lampor eller liknande kommer jag med en bunt skarvsladdar.  Ändå finns det aldrig så det räcker?? Hmm...
Vi har bara små vita gardiner i fönstret. Trots 3 fönster ligger vardagsrummet så det blir skumt och mörkt fort här inne. Så här vill vi ha in mycket ljus. I mitten står dr westerlunds (heter den va) hälsoblomma. Jag löööve den. Luktar så gott. Min moster hade såna, så den lukten ger mig fina minnen.


Då har man jobbat idag igen. Nu är jag lagomt trött. Snart dags för middag, sen blir det att slänga upp sig i soffan och kika på tv. Enbart softa, precis som det ska vara en söndag hihi.


Önskar er alla en ljuvlig söndagskväll!!


 

1 kommentar:

Susanne sa...

Jaaa dom är underbara doftljusen..:) Finns tydligen i tre olika grupper..rent, blommigt och mat & bak.
Detta ljus hörde till den grupp som heter rent så den är lite mildare i doften.

Ha en fin kväll
Kram Susanne